De Ledevaertkerk als trouwlocatie voor het afsluiten van een kerkelijk- en of burgelijk huwelijk

Onze mooie Ledevaertkerk is ook te huur als exclusieve en sfeervolle trouwlocatie; het jawoord geven in dit eeuwenoude gebouw is heel speciaal. De Ledevaertkerk biedt een warme ambiance met een schiterende lichtinval, ideaal voor de mooiste trouwfoto’s.

Naast de historische kerk is een ruimte met een buffet en keuken beschikbaar, de tuinkamer, waar drankjes en hapjes geserveerd kunnen worden, en eventueel een receptie gehouden kan worden. Bij mooi weer is er ook gelegenheid tot feliciteren en borrelen op het terras. De kerk beschikt over een moderne toiletgelegenheid, en parkeergelegenheid is er voldoende in de naaste omgeving.

Bij een kerkelijk huwelijk laten bruid en bruidegom hun huwelijk inzegenen door een dominee.
U kunt hiervoor contact opnemen met Ds. Sara Dondorp. Zij is als vaste predikant verbonden aan de Ledevaertkerk.
Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een voorganger naar keuze te benaderen, en deze de huwelijksdienst te laten leiden.

Ds Sara Dondorp

U kunt uw burgerlijk huwelijk eventueel in combinatie met een kerkelijk huwelijk in de kerk laten sluiten; hierbij huurt u de ruimte en neemt u tevens contact op met de gemeente Alphen-Chaam. Een lid van onze Ledevaertkerk, mevrouw Gerdi van Putten, is beëdigd BABS bij de gemeente Alphen-Chaam, en kan uw ceremonie op stijlvolle, persoonlijke en creatieve wijze verzorgen.

Gerdi van Putten

Uw eventuele voorkeur voor haar kunt u aangeven bij deze gemeente.

Overigens is mevrouw van Putten ook bloemiste bij haar eigen bedrijf, zie www.gaiabloemdesign.nl. Zij kan voor u al uw bruidsbloemwerk verzorgen, van bruidsboeket tot kerkversiering. Dit alles gebeurt in nauw overleg met het bruidspaar, en alles wordt op elkaar afgestemd.